تبلیغات
بانک مقالات و پروژه های دانشجویی - دانلود مقاله سیلو
 
بانک مقالات و پروژه های دانشجویی
سابقه ما نشان از اعتبار و صداقت ماست
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : ک عبدالله زاده
در صورت هر گونه مشکل در دانلود یا خرابی فایل و لینک دانلودی می توانید با شماره 09397728318 تماس بگیرید یا مشکل را پیامک نمایید
برچسبها
جمعه 13 آذر 1394 :: نویسنده : ک عبدالله زاده
سیلو کردن عملی است که به وسیله آن برخی از غذاهای دام در محلی محفوظ و حتی المقدور بدون هوا تحت تخمیر قرار گرفته و نگهداری می شود. این محل ها سیلو نامیده می شود. (سیلو کلمه ای است اسپانیائی و به معنی انبار و یا زیر زمین می باشد) و مواد سیلو شده را غذای تخمیر شده، غذای ترش و یا سیلو می نامند.
ارزش غذائی علوفه سیلو شده نسبتاً خوب و اتلاف غذائی آن نسبت به سایر روش های نگهداری کمتر و در نتیجه می توان بدینوسیله غذای آبدار و ارزان قیمتی در اختیار دام قرار داد.
مزایای نگهداری غذای دام به روش سیلو کردن:
۱- وابسته نبودن به و هوا و تغییرات جوی. یعنی در هر شرایطی می توان علوفه را سیلو نمود.
۲- مقدار اتلاف در روش سیلو کردن کمتر از روش خشک کردن است. اتلاف در روش سیلو ۱۵ درصد و در خشک کردن بیش از ۲۰ درصد می باشد.
۳- از لحاظ ساعات کار، روش سیلو کردن کار کمتری می طلبد.
۴-احتیاج به ماشین آلات در روش سیلو کردن کمتر است.
۵-نگهداری آن بعد از سیلو کردن تا سال ها امکان پذیر است.
۶- به ازاء یک پوند ماده خشک موجود در این علوفه ها، روش سیلو نمودن به فضای کمتری جا احتیاج دارد و یک متر مکعب سیلو حدود ۳ برابر بیشتر از یک متر مکعب علوفه خشک دارای ماده خشک غذائی است.
۷-امکان آتش سوزی در این روش وجود ندارد. در حالی که در روش خشک امکان آن زیاد است.
۸-در این روش علوفه را می توان زودتر برداشت کرد.
۹-علف های هرز و تخم آنها در روش سیلو کردن از بین می رود.
۱۰-در این روش می توان در طول زمستان علوفه آبدار و شاداب در اختیار دام گذاشت.
۱۱-علوفه سیلو شده اشتها آور بوده و تا حدودی دارای خاصیت نرم کنندگی دستگاه گوارش می باشد.
۱۲-روش سیلو کردن بهترین روش نگهداری مواد فرعی کارخانجات است.
۱۳-مزایای علوفه مرتع سیلو شده نسبت به روش چرای مستقیم:
الف)- این روش به حصار کشی احتیاج دارد.
ب)- یک سوم بیشتر از روش چرای مستقیم می توان علوفه برداشت کرد.
ج)- در روش سیلو کردن می توان علوفه را در بهترین موقع از رشد گیاه برداشت و سیلو نمود.
د)- کیفیت علوفه سیلو شده یکنواخت تر می باشد.
ه‍)- علوفه سیلو شده کمتر موجب نفخ می گردد.
ی)- می توان دام را در آغل با علوفه سیلو شده تغذیه نمود.

-----------------------------------------------------------------------------------

فرمت فایل اصلی:word  | حجم: 152  کیلو بایت |تعداد صفحات 33

قیمت: 1.800  تومان





نوع مطلب : گزارش کار آموزی، 
برچسب ها : سیلو، سیلو چیست، انواع سیلو، طراحی سیلو، نگهداری مواد غذایی در سیلو،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
 
 
 

Up Page
کد پرش به بالای صفحه وب

تصویر ثابت

پشتیبانی